15 Mart 2009 Pazar

Küçük Mutluluklar

Şıklığın gizli detaylarından biri de çoraplardır. Farklı desen ve modellerdeki çoraplar ile kıyafetlerinizi tamamlayabilir, bütçenizi zorlamadan alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.
Küçük Mutluluklar
Çorap Modelleri
Son iki sezonun trendy parçası tayt çorapları uzun tunikler ile kombinleyebilirsiniz. Spor bir görünüm yaratmak istiyorsanız; rahatlığın simgesi babetler ise bu kombinlemenin vazgeçilmez parçası olmalıdır. Üst kıyafetiniz saten gibi parlak kumaşlardan yapılmışsa ince topuklu ayakkabılar giyebilirsiniz.
Kumaş pantolonlarınızın altına, desenli pantolon çorapları giyebilirsiniz. Diz altına denk gelen bu çorapları kalem eteklerle birlikte de kullanabilirsiniz. Çorabın renk seçiminde dikkat etmeniz gereken nokta ise ayakkabınız ve üst kıyafetinizle uyumlu olması gerektiğidir.
Spor giyinmeyi seviyor ve eğlenceli çoraplardan hoşlanıyorsanız çeşitli desen ve motiflerle bezenmiş renkli çoraplar tam size göre. Spor ayakkabının içinden çorabın görünmesi hoş değildir ancak bunun da çözümü vardır. Bilekte biten soket çorapları spor ayakkabılarınızın içine rahatlıkla giyebilirsiniz.
Yaz aylarının en çok tercih edilen ayakkabı türlerinden biri de babettir. Ayak sağlığınız için babet ayakkabılar için özel olarak üretilmiş sadece parmak uçlarını ve topuğu saran çorapları giymelisiniz.
Bacaklarınızı olduğundan daha ince ve uzun göstermek istiyorsanız siyah opak çoraplar en büyük yardımcınız olacaktır. Özellikle ayakkabınız ile aynı tonda giydiğiniz opak çoraplar bütünlük sağlayacaktır. Beliniz ya da kalçanız istediğiniz incelikte değilse korseli külotlu çorapları tercih edebilirsiniz.
Seçim yapmak için fazla sayıda alternatifin bulunduğu çorap modelleriyle kendinize küçük mutluluklar yaratın.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

uzun tunikler ,tayt ve opak renkli çoraplar...elbiselerin altına giyilen desenli çoraplar bu sene benim favorimdi...

beyaz mendil dedi ki...

Bende çok seviyorum,özellikle şortlarla ve mini elbiselerle:))

embir dedi ki...

çok şirinler, beni de her zaman mutlu ediyorlar :))