28 Mart 2009 Cumartesi

Yorumsuz:))

Acı kaybımız 3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

evet ölmemiş olabilir mi acaba:(biz de baktık 2 taneydi 2 sene kadar yaşadılar.sonra kazayla biri yüksekten düştü ve ağzı yarlandı,öldü..ardından da ikincisini kaybettik.Çok üzülmüştüm.Şimdi yine almayı düşünüyorum ama bu kez akvaryumda bakacağım.Belki yaşıyordur bir baksanız..

hobigiller dedi ki...

ne diyeyim başınız sağolsun. kızımında vardı.ilk zamanlar hep çelişkiye düşüyorduk yaşıyormu ölmüş mü diye.çünkü hiç hareket etmiyordu.sonra öğrendik ki uykudaymış. yinede biryıl filan sonra öldü. insanın çok morali bozuluyo biliyorum.ama yapacak bişey yok.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ay gülermisin ?
Ağlarmısın ??

GeCe dedi ki...

amanın bence bakın hala yaşıyordur belki diyeceğim ama sanırım geç gördüm bu postu

olsun canım kendini üzme onun da eceli böyleymiş

bizim evde de iki tane var tam uyumadılar ama hiç birşey yemediler bütün kış

Adsız dedi ki...

canım benim bir şey diyemiyecem. başınız sağolsun. bir bakın belki yaşıyordu.

Adsız dedi ki...

Bizim bir tanidigin vardi, onlar bir kutu hazirlamislardi kartondan,icine girebilecegi gibi bir kapi yeri kesip kutunun icinide serit serit kesilmis kagitlarla biraz doldurmuslardi, her sene zamani geldiginde icine girip uyuyodu. sanirim boyle ortalikta kalinca anlamak zor oluyor. bakarsiniz hala olmemisse belki bu tarz bir ev yapmak onun icinde rahatlik olur. hem uyuyunca da ortalikta kalmamis olur hayvan yazik ;)