22 Şubat 2009 Pazar

Ivır Zıvır dan Mimlendim.

Sevgili Ufuk'cuğum tarafından mimlendim. Çocukluk anılarımdan anlatmam gerekiyor ama şu an düşününce hiç birisini toparlayamıyorum. 1-1,5 yaşlarında geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı boğazımdan açılan bir delik:)) ten hem oksijen hemde beslenmem sağlanmış. İyileştikten sonra da yemek yememişim sadece biberonla mama içmeye devam etmişim.Teyzem mamadan tiksinmem için biberonuma kahve doldurmuş.O an hayatının en büyük hatasını yaptığının farkına varamamış tabi ki:) O günden sonra kahve içmek için ağlamışım ve halen kahveden vazgeçemiyorum. Öyle ki bir gece kahve kalmamıştı kavanozun dibini yalamıştım.)))) Şu an evimde mutlaka bir kaç tane yedek kahvem bulunur. Ben de Yelda ,Malla ve Candan'ı mimliyorum.

6 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Canim Busra :)) sanirim herkesin bir kahveye bagmlilik hikayesi var :)) Ben de bayilirim kahve icmeye :)) Kocaman opucukler gonderdim :)

beyaz mendil dedi ki...

:))) Seni mimleyecektim ama çok yoğunsun kıyamadım:))))))

Unknown dedi ki...

CANIM TEŞEKKÜRLER SAOLASIN HAFTA İÇİ MUTLAKA CEVAPLIYCAM MALUM HAFTA SONU VE EŞ EVDE:))

lemanice dedi ki...

çok tatlı bir hikaye.boğazın hariç.sevgiler canım.

elisisaati dedi ki...

kahvenin yerini ne tutabilir acaba bir fiskos masasının etrafına toplanıp yudum yudum içilen kahvenin eşliğinde dostlarla yapılan sohbeti hiçbirşeye değişmem doğrusu hadi arkadaşlar ben kahve yapıyorum gelin sohbete bekliyorum :))

beyaz mendil dedi ki...

Elişisaati.davet ediyorsun ama adres vermiyorsun:))))))