11 Şubat 2009 Çarşamba

Sevgililer Günü

Aşık var; Aşık var!

Aşkın da binbir çeşidi var. Bu sevgililer gününde aşkınıza bir bakın bakalım sevgilinizle hangi türde bir aşk yaşıyorsunuz...

KENDİNE AŞIK SEVGİLİ Hep kendini düşünür. Başarı ve yeteneklerini abartır. Özel ve biricik olduğuna inanır. İnsanları sömürür, kendi çıkarları için başkalarını kullanmaktan çekinmez.

ŞÜHPECİ AŞIK SEVGİLİ Ketumdur. Duygu ve düşüncelerini paylaşmaz. Kıskançtır, hep aldatıldığı düşüncesine kapılır. Her sözün arkasında başka nedenler arar. Alıngandır.

YALANCI AŞIK SEVGİLİ Sorumsuzdur. Çalıştığı hiçbir işte sebat göstermez. Toplum kurallarına uymaz. Kız kaçıranlar, tecavüz edenler, kadın dövenler genellikle bunlar arasından çıkar. Mali yükümlülüklerini yerine getirmez. Pişmanlık duygusu yaşamaz.

OYUNCU AŞIK SEVGİLİ Duyguları yüzeyseldir ve hızla değişir. İlgi odağı olmadığı durumlarda rahatsızdır. Dikkat çekmek için dış görünüşüne özen gösterir. Hareketleri abartılıdır.

İSTİKRARSIZ AŞIK SEVGİLİ Kendini kontrol edemez. Bir gün sevdiğine aşırı değer verir, ertesi günü yerin dibine batırır. Ani hareketleri vardır, aşırı para harcayabilir.

KURALCI AŞIK SEVGİLİ Kurallar ile yaşar. Mükemmeliyetçidir. Kendisini işinde başarılı olmaya vermiştir. Planlı programlıdır. Standartları çok yüksek olduğu için projeleri yarım kalır.

BAĞIMLI AŞIK SEVGİLİ Tek başına karar veremez. Her zaman başkalarının öğütlerini dinler. Sorumluluk alamaz. Yalnız kalmaktan korkar. Bir ilişkisi bitince hemen yeni bir ilişki arayışına geçer.

ÇEKİNGEN AŞIK SEVGİLİ Sevgiyi bulmakta zorlanır, çünkü bunun için çaba harcayamaz. Platonik aşklar yaşar ve yalnız kalır. hayranımızdır.

1 yorum:

khaos dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.