30 Mart 2008 Pazar

Sevgili Olcay'ın elişleri

Güllü şal
Beşiktaşlı bir kazak....
Şık bir hırka
Farklı bir hırka
Yazlık buluz
Çok amaçlı dantel kenarı
İğne oyası
Canım arkadaşım Olcay'ın,yaptıklarının hepsi birbirinden güzel.Bana bunları gönderdiğinde, sizlerle paylaşmak istedim.Hani, on parmağında on marifet var derler ya, işte bu söz ,Olcay için geçerli. Canım arkadaşım ellerin dert görmesin.Arkadaşım ,siparişte kabul ediyor.İnanın örgüsü,iğne oyası hepsi bir harika.Bir de fanatik Beşiktaş'lıdır:)

25 Mart 2008 Salı

Mendilli örtü

SATILIK:100TYL

Vitrin takımı

SATILIK:12 PARÇA 100YTL

Yuvarlak masa örtüsü

SATILIK:250YTL

Pike takımı

Çarşafı ve komidin örtüleri
Yastıkları
Pikenin kendisiiiiiiiii
SATILIK:750YTL

İrma-Miço

24 Mart 2008 Pazartesi

Çocuk İstismarına SON !!!

Sevgili Delfina'cığım,beni mimlediğin için teşekkür ederim.Bende çocuklarla ilgili duyduklarım,okuduklarım karşısında dehşete düşüyorum.
Her zaman keşke bir şeyler yapabilsek der dururuz ama kimse de birşey yapmıyor.İnanın içim açıyor.Lütfen ÇOCUKLARIMIZA sahip çıkalım.
Yazacak o kadar çok şeyler var ki, kelimelere dökmekte zorlanıyorum.Küçücük bedenleri,korku dolu yürekleri ,çaresizlikleri..........
Onlara uzanan eller kırılsın inşallah,düşünsenize size karşı koyacak güçleri,cesaretleri bile yok.Nasıl onlara kıyarsınız,her alanda onları istismar edersiniz.
Dilendirir,döversiniz,cinsel bir obje gibi kullanırsınız........
Dilerim Allah onların cezasını en yakın zaman da verir. Sevgilerimle

22 Mart 2008 Cumartesi

Çekip Gidenler

Gidenler hep bekle beni derler ve kalanlar hep bekleyeceğine yemin ederler "Her giden ardında bir bekleyen bırakır. Bazen ister bekle beni der..Bazende bekleme hayatına devam et der.. Bu bekleme demenın ardında bır beklenme isteği vardır hep.. Nedense herkes bırı tarafından beklenmeyı özler. Özlenmeyi özler, yada birinin hayatında hep var olmayı bilmektir güzel olan. Ve her kalan yüreğindeki acısıyla bekleyeceğim der. Dönmeyeceğini bile bile... Gelmeyeceğini bile bile.. Sevmeyeceğini bile bile..Ve bekler... Taki bir gün artık ümitler kesilip.
Yolların tamamen ayrı olduğu fark edilene kadar.. Ve başlar keşkeler, pişmanlıklar.... Yanı başımızdayken fark etmediğimiz bir çok ayrıntı takılır hafızalara. Oysa ne güzelmiş yaşanılanlar dersiniz.. Meger ne çok sevmişim dersiniz.. Ve belkide hiç sevilmediğinizi fark edersiniz.En acısıda budur yaa zaten. Sevilmeden sevdiğinizi fark ettiğinizde beyninizi yer binlerce soru.. Başlarsınız cevabı besbelli olan sorulara kendinizce cevap aramaya.. Ve sorgulama zamanı gelir kendinizce.. Oysa unutursunuz bir şeyii."Aşk Sorgulanmadan Yasanmalıdır.." Ama unutursunuz bu kuralı "nedenler ve niçinler" kemirir beyninizi
Ağlamak sizin için kacınılmaz bir seçimdir. Ağlarsınız herşeye ve her olaya..Baktıgınız her yer "onda" biter.. Gördüğünüz herşeyde "onu" ararsınız.. Aynadaki gorüntünüzde bir yansıma, sokaktaki köşe başında bir kucaklasmadır "o".. Yağan yağmurdur, denizdeki yakamozdur "o", gecelerin ayı, gündüzlerin güneşidir "o" Ve son cümleler dökülür artık dilinizden... "O" Mutlu Olsun Yeter... Diyebileceğiniz bir şey kalmamıstır çünkü.. Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizide götürmüştür yanında.. Sessizlik kalır geriye biten bir sevgiden... Ve Ayrılık Urganı kalır boynunuzda "yağlı bir ilmek gibi.. ."Sanki biri ha çekti ha çekecek..
Durdu sanarsınız dünyayı ha battı ha batacak.. Ama ne dünya durur nede o ilmek çekilir.. Hayat devam ediyordur ve bu çarkın içinde sizide bilmediğiniz başka diyarlara sürüklüyordur.. Biticek sanırsınız acınızı bitmez... Sadece bir yerlere saklanır yüreğinizde.. Bir şarkida, bir şiirin içli mısralarında ve belkide bir sözde kanamaya hazır bir yaradır o artık.. "Sessizliğin İçinde Bir Çığlık, Karanlığın İçinde Bir Işık,
Yürekte Kapanmaz Bir Yaradır Artık O"..(......)

20 Mart 2008 Perşembe

Şık bir çanta

Hacer'den, ikinci model de geldi.Devamını bekliyorummmmmmmm. Sevgili kuzenimin yaptığı bir çanta ama onda daha farklı ve güzelleri var bu sadece bir tanesi.Ellerine sağlık Hacer'ciğim,bunların devamını bekliyorum. Kuzenim ,siparişte kabul ediyor,dilediğiniz her modeli yapabilir.

19 Mart 2008 Çarşamba

Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün kandil,bundan önceki kandillerde annem, her zaman benden önce arardı. Sabah uyandığım saatten itibaren telefona gözüm takıldı.Sanki annem beni arayacakmış gibi.İçim acıyarak evin içinde gezinirken büyük ablam sanki annemden miras almış gibi beni ,kandil için aradı. Sabah ,annemin ziyaretine gitmişler eve dönüncede beni aradı,ben annemden çok ama çok uzaktayım.... Telefonu kapattıktan sonra kendimi daha yalnız hissettim ve beni durdurabilene aşkolsun.Halen gözlerim şiş ve boğazımdaki düğüm gitmedi. Ben de, babamı aradım orada sanki annemi bulacak gibi ama o yoktu,babam evlenmişti ve eşi ile konuştum. Ben annemi çok özlüyorummmmmmmmm. Çok ama çok eskilerde kalan beni hem mutlu eden hemde üzen bir arkadaşımı aradım.Şu anda öyle karışık bir durumdayım ki. Kalktığımdan beri bu saate kadar hiç bir şey yemedim canımda istemiyor,kahveme eşlik edecek birilerini aradım ama kimse yok. Aslında arkadaşlarım çok,hepsini de seviyorum ama annemsizlik...... İçimdeki bir yalnızlığı dolduramıyorum.

Pançolar

Turunculu olan ,daha önceden dikdörtgen bir şaldı.Yeğenim Burçin ,bana örmüştü.Uzun zaman kullandıktan sonra farklı bir şekilde dikip birazda böyle kullanmak istedim.

Dünür şalları

Siyah olanı sipariş üzerine örmüştüm.Sahibine vermeden önce sizlerede göstermek istedim.

Yazlık hırka

Daha öncede dikdörtgen şal için kullandığım motifi, bu hırkada da kullandım.Beden olarak bana göre biraz dar olduğu için arkadan görüntüsü iyi olmadı:(

Kapşonlu uzun hırka

İkizlerimden birisine [Erva]ördüğüm bu hırkayı ,umarım beğenirsiniz.Esra'ya bir türlü sıra gelmedi.